Novice »

Umetnik veliki zmagovalec oskarjev

28/02/2012 – 08:00 | 1,163 views

Na včerajšnji tradicionalni podelitvi nagrad oskar je francoski nemi črno-beli film osvojil kar 5 zlatih kipcev, med drugim za najboljši film, režiserja in glavnega igralca (Jean Dujardin). Tolikšno število nagrad je osvojil tudi film Hugo Martina Scorsesesea, vendar v tehničnih kategorijah. Največ negotovosti je pred …

Read the full story »

TV spored

Spremljajte TV spored za vse vaše priljubljene TV kanale

Napovednik

Napovednik TV sporedov in filmov, ki prihajajo v kino in na televizijo.

Siol TV spored

Oglejte si siol TV spored za TV kanale, ki jih spremljate

24ur POP TV spored

Pop tv spored si oglejte pred ali po oddaji 24ur

RTV spored

RTV SLO 1 & RTV SLO 2 tv spored za spremljanje nacionalne televizije

Home » 24ur POP TV spored

24ur spored

 

mojtvportal.si – popoln POP TV spored

V času, ki živimo, moramo imeti vse na dosegu roke. Tako smo se razvadili, da je prav težko kakšno stvar narediti, jo poiskati ali pa ustvariti. Vse je več ali manj tehnološko razvito do potankosti in tako imamo v rokah upravljalec, ki skorajda naredi vse sam.

In tako je tudi pri vsakdanjih stvareh, ki morda ne pomenijo tako zelo veliko, vendar so skorajda vsak dan v uporabi. Lahko rečemo, da so tudi tv sporedi eni izmed teh stvari, ki jih ljudje jemljemo za samoumevno. Praktično na vsakem koraku imamo danes že program, tako na računalniku, kot na svojih mobilnih telefonih, ki že nekaj časa ne služijo zgolj osnovnemu namenu. Aplikacije, ki jih uporabljamo na svojih mobilnih telefonih so vse bolj razvite, tako da lahko tudi že takšno enostavno stvar, kot je tv spored, pogledamo kar na svojem mobilnem telefonu.

Tako kot smo danes potrošniki informirani, so tudi denimo mediji, ki želijo biti še korak pred nami. Če smo že za primer vzeli spored, lahko rečemo, da so na primer tv sporedi kar pomemben del našega vsakdanjika. Tako lahko tudi na različnih televizijah spremljamo tekoči spored, kot je na primer 24ur spored. Napovednik, kot je 24 ur spored, nam omogoča, da lahko preko različnih načinov dostopamo do njih. Tako lahko 24ur spored spremljamo na njihovi spletni strani, preko teleteksta, mobilne aplikacije in tudi preko funkcije same televizije, če nam televizija to omogoča.

Prišli smo res daleč, če pogledamo sam začetek, kako smo še ne tako dolgo nazaj spremljali tv sporede v papirnati obliki.

 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.