Novice »

Umetnik veliki zmagovalec oskarjev

28/02/2012 – 08:00 | 1,163 views

Na včerajšnji tradicionalni podelitvi nagrad oskar je francoski nemi črno-beli film osvojil kar 5 zlatih kipcev, med drugim za najboljši film, režiserja in glavnega igralca (Jean Dujardin). Tolikšno število nagrad je osvojil tudi film Hugo Martina Scorsesesea, vendar v tehničnih kategorijah. Največ negotovosti je pred …

Read the full story »

TV spored

Spremljajte TV spored za vse vaše priljubljene TV kanale

Napovednik

Napovednik TV sporedov in filmov, ki prihajajo v kino in na televizijo.

Siol TV spored

Oglejte si siol TV spored za TV kanale, ki jih spremljate

24ur POP TV spored

Pop tv spored si oglejte pred ali po oddaji 24ur

RTV spored

RTV SLO 1 & RTV SLO 2 tv spored za spremljanje nacionalne televizije

Home » Siol TV spored, spored

Siol spored

mojtvportal.si – popoln tv spored

Kdo bi si mislil, da nam nekega dne dejansko ne bo potrebno vložiti prevelike energije v to, da najdemo nekaj pametnega po tv sprejemniku. Ampak, da ne bo pomote….to ne zato, ker bi bil spored na programih tako pester, da vedno najdem nekaj zase, temveč zato, ker lahko na internetnih sporedih, kot je siol tv spored vedno preveriš za praktično vse programe, kaj si je v tem trenutku vredno ogledati oz. čemu se raje izogniti, če pomislimo na bolj realno situacijo.

Siol spored nas razvaja celo do te mere, da lahko celo izbiramo med žanri, katere želimo, da se nam prikažejo in katere bi si radi ogledali. Torej, ne želite gledati informativnih oddaj in vas bolj privlačijo nadaljevanke. Enostavno jih lahko izberete in prikazal se vam bo spored nadaljevank na različnih programih. Vaša naloga je tako zgolj enostavno, da si izberete katera vam bolj ustreza.

No…če pomislim z svojega stališča in malo drugače. Kdo sploh ima danes še toliko časa, da bi pregledoval tv spored siol tako vestno in, da bi dejansko rabil takšne funkcije. Sama ga nimam. Da ne bo pomote, funkcije sem ugotovila zgolj po naključju in vsekakor se mi je zdela zanimiva ideja.

Verjetno se  bo tistim, ki se ne morejo odtrgati izpred tv sprejemnika zdela še boljša. Ampak dejansko koliko je danes še takšnih ljudi. Navsezadnje so službe vedno bolj dolge in nekako se nam zdi, kot, da bi čas drvel mimo nas. Če je v preteklosti veljalo, da se je pred tv sprejemnikom zbirala družina, se danes zdi, da nas tv-ji le še oddaljujejo.

 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.